INFO-Subscription

Plattformen som ger dig möjlighet att starta med abonnemang, uthyrning eller andra recurring revenue modeller med full flexibilitet och automatik. INFO-Subscription är designat som en äkta molnlösning som möjliggör gradvis utveckling av kommersiella idéer och samtidigt säkerställer smidiga kopplingar mot andra nödvändiga IT-system.

För mogna abonnemangsverksamheter som sitter fast i manuella rutiner eller saknar funktionalitet i sin nuvarande lösning säkerställer vi en säker och friktionsfri övergång till INFO-Subscription med hjälp av modern teknologi och branschledande projektkunskap inom recurring billing.

 • Pris/Produkt
  Pris/Produkt

  Hög flexibilitet, så att din verksamhet snabbt kan få ut nya produkter/tjänster på marknaden. Paketering av flera olika produkter och varianter med olika pris och rabatt.

 • Fakturering
  Fakturering

  Automatisering och kontroll med fakturering. Avancerad fakturamotor. Fakturering på valbara perioder, inte endast månadsvis.

 • Betalning
  Betalning

  Funktionalitet för att erbjuda dina kunder flera betalningsmöjligheter: Vipps, kreditkort, PDF, mobil, EHF, avtalegiro, eFaktura och andra nordiska lösningar.

 • Min Sida
  Min Sida

  Funktionalitet för att dina kunder själva kan administrera sitt kundförhållande/abonnemang. Digital köpcykel (onboarding), samt användardatabas och autentisering.

 • Molnbaserad teknologi
  Molnbaserad teknologi

  Den modernaste tekniken på marknaden. Byggd från grunden i molnet, med alla fördelar detta ger: Enkel åtkomst och användarvänlighet. Ingen installation. Öppna API/gränssnitt.

 • Ekonomi
  Ekonomi

  Fullständig ekonomisk översikt på varje enskilt abonnemang och totalt. Funktionalitet för erbjudande, merförsäljning, debet-/kredittransaktioner och utbetalning. Ekonomisk rapportering.

Vill du veta mer om INFO-Subscription?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.