Ny lösning för alla branscher

I snart 30 år har Infosoft hjälpt mediebranschen att lyckas med abonnemangstjänster. Nu utvidgar vi vårt fokus och lösning till att gälla alla verksamheter som satsar på abonnemang som affärsmodell.

Från starten av 90-talet har det mesta handlar om förändring och omställning, både för våra kunder och för egen verksamhet. Den digitala revolutionen är ett välkänt och beskrivande begrepp och vi lever i en tid stora förändringar. De flesta flyttar över till digitala företagsformer, och den fjärde industriella revolutionen påverkar oss alla. En av de viktigaste förändringarna är att produkter blir tjänster och etablerade affärsmodeller ändras fundamentalt. Kunder får nya behov, krav, förväntningar, och konsumerar produkter och tjänster på andra sätt än tidigare.

För de som vill lyckas i en tjänstebaserade ekonomi

Infosoft har en unik kompetens på effektiva lösningar för att hantera abonnemang i stora volymer. Lösningar som säkrar intäkterna och ekonomin blir korrekt både totalt och varje enskilt abonnemangsförhållande. Det är denna kompetens och erfarenhet vi nu erbjuder andra näringar, genom ett nytt molnbaserat abonnemangssystem. Vi vill jobba tillsammans med verksamheter som vill bli vinnare inom abonnemang, både små och stora i alla branscher. Vi använder vår långa erfarenhet med att hjälpa komplexa abonnemangsmodeller, till att utveckla det bästa abonnemangssystemet anpassat dagens och framtidens behov. Ett system med central funktionalitet för att lyckas i en digitaliserad tjänstebaserad ekonomi.

Tjänster för flera branscher

Här kan du läsa mer om våra lösningar. Våra framtida kunder är både de som fokuserar på abonnemang redan idag och de som planerar att erbjuda tjänster baserat på fasta abonnemangsintäkter framöver oavsett bransch. Vi har en tro på att vår historia och vår kunskap kan delas genom de goda historierna. Vi kommer regelbundet dela vår insikt här på websidan framöver. På detta vis får fler veta vilka vi är och vad vi står för. Vi tror att vi har mycket att bidra med. Vi är en verksamhet i en specialistmiljö som tror och brinner starkt för abonnemang.

Fyll i formuläret under om du önskar ett oförpliktat samtal om hur vi kan bidra till att ni lyckas med er abonnemangsbaserade verksamhet.

 

Fyll i formuläret under så tar vi kontakt.

Kontaktuppgifter

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.